Testimoniale

Mihaela

Nici nu-mi mai pot imagina cum ar fi aratat viata mea fara aceasta fundatie. Nu am cuvinte sa descriu atmosfera pe care o simt in momentul in care intru in clasa….Toata lumea este extrem de politicoasa si de sociabila, suntem ca o familie mare care devine tot mai numeroasa pe zi ce trece.

Georgiana

Cred ca, daca nu as fi ajuns sa iau parte la activitatile fundatiei Adina Stiftelsen, viata mea ar fi aratat cu totul diferit. Inainte ma dadeam batuta de cate ori dadeam de greu, dar acum am invatat ca visele se pot implini si ca, daca dai dovada de ambitie si inveti, poti ajunge departe.

Alexandra

Datorita acestei fundatii am participat la activitati deosebite la care inainte nici nu visam, activitati care ma ajuta foarte mult in viata de zi cu zi.

Bobi

Datorita oamenilor din fundatie, am invatat sa fiu mai politicos si mai darnic

Catalin

De cand particip la activitatile fundatiei, in viata mea s-au produs multe schimbari in bine, am invatat sa comunic in engleza, am invatat sa joc tenis, m-am imprietenit cu multi copii.

Loredana

Fundatia Adina Stiftelsen mi-a schimbat mult viata in bine, am inceput sa zambesc mai mult.

Cristian

Pentru mine, Fundatia Adina Stiftelsen este ca o a doua familie, am tot ce imi doresc aici.

Gabriel

Activitatile fundatiei ma fac fericit, am fost in multe excursii, am avut experinte de neuitat.

Diana

Prin programele fundatiei, am cunoscut multi copii, am vazut multe locuri pe care inainte le vazusem doar la televizor si am invatat nenumarate lucruri noi.

Stefania

Activitatile fundatiei sunt distractive si educative. Inainte viata mea era foarte plictisitoare, dar acum lucrurile nu mai stau deloc asa.

Adriana

Tot ce am invatat in cadrul Fundatiei m-a schimbat foarte mult si cred ca ma vor ajuta sa ajung foarte departe in viata.

Cosmin

De cand sunt implicat in acest program educational am devenit mai bun, in primul rand datorita oamenilor minunati care fac parte din aceasta fundatie.

Ionut

Implicarea mea in programele fundatiei Adina Stiftelsen a avut un impact benefic asupra mea si asupra celor din jurul meu. Cred ca, daca nu ar fi existat Fundatia, viata mea ar fi fost mult mai dificila, din cauza conditiilor in care traiam si invatam. Va multumesc si sper sa colaboram multi ani de acum incolo.

Daniela

Pentru mine implicarea in activitatile Fundatiei Adina Stiftelsen a avut un impact foarte valoros. Pot chiar spune ca fundatia este pentru mine un al doilea camin, aici am invatat cum trebuie sa ma port in viata, cum sa ajut si sa fiu ajutata. Sunt foarte mandra ca fac parte din aceasta fundatie minunata si le multumesc tuturor prietenilor mei de aici. Va iubesc!

Marian

Pot sa spun ca implicarea in Fundatia Adina Stiftelsen mi-a schimbat viata. Acesti oameni m-au ajutat nu numai financiar, ci si moral, am evoluat foarte mult impreuna cu ei

Cristian

Participand la activitatile fundatiei, am reusit sa cunosc persoane din alta tara si sa imi fac prieteni noi.

Luminita

Orice vizita la Fundatie imi aduce zambetul pe buze si imi da energie pozitiva. Si asta, pentru ca in sfarsit simt ca am mai multe sanse si ca ma pot gandi cu entuziasm la viitorul meu.

Oana

Luand parte la activitatile Fundatiei Adina Stiftelsen m-am dezvoltat pe plan personal si am cunoscut oameni minunati care se implica in tot ceea ce fac, eficienti, oameni ce pot fi considerati un adevarat exemplu pentru noi tinerii.

Madalin

As putea spune ca au devenit o pata de culoare in viata mea. Simplu gand ca stii ca e cineva acolo pentru tine iti da un sentiment minunat. Pasind in lumea asta castigi mai mult decat cadouri materiale, legi relatii unice care te pot tine si o viata

Stefan

Implicarea in activitatile Fundatiei Adina Stiftelsen m-a ajutat sa cunosc foarte multe persone si sa imi fac noi prieteni. De asemenea prin aceste activitati am avut ocazia sa vizitez anumite locuri in care nu credeam ca o sa ajung vreodata.

Oana

Implicarea in activitatile Fundatiei Adina Stiftelsen a avut un impact pozitiv asupra mea deoarece am devenit mai responsabila, am invatat lucruri noi si utile si am cunoscut o multime de oameni minunati

Alexandru

Fundatia Adina Stiftelsen a fost si este pentru mine o prisma de idei si activitati, elemente prin care cel neinstruit devine initiat, este locul unde cel ursuz devine vesel. Trebuie sa mentionez ca aici m-am format. Personalul este deschis din toate punctele de vedere, iar eu simt ca fac parte din ceva, este acel ceva in care te poti refugia si gasi o vorba buna.

Cristina

Activitatile Fundatiei Adina Stiftelsen in care am fost implicata m-au ajutat sa-mi imbunatatesc rezultatele scolare, sa-mi dezvolt spiritul de echipa, sa interactionez cu diferite persoane din diferite tari ale Europei, dar nu in ultimul rand sa imi petrec timpul liber facand ceva frumos si in acelasi timp folositor

Profira

Odata cu implicarea mea in activitatile Fundatiei Adina Stiftelsen, viata mea a luat o alta intorsatura calauzindu-mi pasii inca din primii ani de scoala pe un drum al cunoasterii si perfectiunii.

Ancuta

Implicarea in activitatile Fundatiei Adina Stiftelsen m-a ajutat sa ma dezvolt in plan personal oferindu-mi un grad ridicat de intelegere si colaborare. Personalul din cadrul fundatiei ma respecta atat ca beneficiar, cat si ca persoana

Alin

Fundatia Adina Stiftelsen a reusit sa imi ofere increderea necesara, m-a ajutat sa imi duc la bun sfarsit dorintele care acum au devenit realizari.

Gabriel

Sunt o fire mai deschisa, mai comunicativa. Am invatat sa lucrez intr-o echipa si apreciez mai mult ceea ce fac altii pentru mine.

Costinel

Viata mea a inceput sa fie mai frumoasa si m-am bucurat foarte mult de sprijin.

Cristina

A avut un impact foarte mare deoarece am descoperit oameni cu un suflet mare si am primit ajutor din partea lor. Am fost implicata in activitati educative si atat de benefice varstei noastre.