Programul After School

„Programul After School”, se desfasoara in stransa colaborare cu autoritatile locale si Scoala Gimnaziala din com Goiesti. Beneficiari sunt 70 de copii care provin din familii cu venituri mici, familii în care unul dintre parinţi nu lucreaza, familii monoparentale, familii în care alcoolul reprezinta o problemă, familii divortate, familii cu probleme în ceea ce priveste igiena, educatia copiilor, familii în care exista abuz fizic sau emotional.
Acest program ofera activitati zilnice de recreere/socializare, consiliere, dezvoltarea abilitatilor, orientare profesionala, mediaţii, activitati de valorizare a identitatii culturale, cursuri de igiena si sanatate, activitati de suport şi consiliere pentru parinti.
Incurajam initiativa si creativitatea copiilor si tinerilor, promovand o atitudine de permanenta invatare si dezvoltare a abilitatilor pentru a creste increderea in fortele proprii, pentru a-si exprima constructiv emotiile spre folosul cunoasterii si cresterii calitatii vietii.
Activitatile sunt organizate si desfasurate de catre cadre didactice specializate de luni pana vineri, dupa orele de clasa, între orele 14.00-16.00.